Back to Top

Bibliotheekhuiskamer"- voor en door het dorp

Beste mensen,

 

Op dit moment hebben wij een bibliotheek op de Oanset met alleen boeken voor leerlingen. Het komende jaar willen wij van een lokaal op onze school een "bibliotheekhuiskamer" voor en door het dorp maken, ondersteunt door de bibliotheek en school. Dat betekent dat er naast boeken voor kinderen, ook een aanbod van boeken komt voor volwassenen.

Ook is het de bedoeling dat er meerdere activiteiten zullen worden georganiseerd ondersteund door de bibliotheek. Te denken valt aan leesactiviteiten (leesclub, voorlezen, lezingen ed.); digitale activiteiten (gebruik van de iPad, Windows, Office, programmeren ed.) en culturele activiteiten (voorstellingen, voordrachten ed.).

Om ervoor te zorgen dat de bibliotheek in Ried een succes gaat worden, vinden wij uw mening belangrijk. We vragen enkele minuten van uw tijd om een aantal vragen te beantwoorden.

Door op onderstaande link te klikken, komt u bij de vragenlijst. De link kan gedeeld worden met bijvoorbeeld buren, vrienden of familie welke wonen in Ried en de nabije omgeving.

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mAzAW4bSZ0-AcS_mqF6i8O2TShvZK7VAn3H4qdHjId9UQ1owSDQ0MzlOV0dQMTA1NTg2R0k4MVZNQi4u

 

Met vriendelijke groet,


Nico Woudwijk

Directeur Op 'e Trije en De Oanset