Rabo ClubSupport
Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Daarom investeren wij met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij clubs en verenigingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om van elkaar te leren.

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan natuurlijk ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in!


Inschrijven voor Rabo ClubSupport 2020 is mogelijk t/m 30 september.

Werkt bovenstaande oranje button niet? Ga dan naar rabobank.nl/clubsupport en gebruik de code om jouw club in te schrijven.

Inschrijfcode: V46T25U59

Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland investeert dit jaar 80.000 euro in Rabo ClubSupport. Onze leden bepalen hoe dit verdeeld wordt. Zij kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, hoe meer geld deze club ontvangt. De bijdrage kan oplopen tot wel 2.500 euro!

Met vriendelijke groet,

Jelmer Algra
Directievoorzitter
Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland